Laster Utstiller...

Bli med som utstiller i 2024

Utforsk mulighetene som utstiller på årets Caravan Xpo på X Meeting Point på Hellerudsletta.

Bli en del av årets mest spennende caravanutstilling, Caravan Xpo, og vis frem dine unike produkter og tjenester til et engasjert og lidenskapelig publikum.

X Meeting Point på Hellerudsletta vil være vertskap for en spektakulær samling av produsenter og entusiaster fra hele verden, og vi ønsker å invitere deg til å bli en av våre utstillere.

På Caravan Xpo vil du ha muligheten til å presentere de nyeste og mest innovative produktene og tjenestene innen caravanlivsstil, fra familievennlige campingvogner til luksuriøse mobile hjem. Dette er en unik sjanse til å vise frem dine produkter og tjenester samtidig som du engasjerer deg med et ivrig publikum som er klar til å investere i sin drømmelivsstil.

Men Caravan Xpo handler ikke bare om utstillinger – det er også en feiring av fellesskapet og moroa som følger med livet på veien. Som utstiller vil du kunne delta i en rekke aktiviteter for både barn og voksne, og du vil ha muligheten til å bygge nettverk og utveksle ideer med andre bransjeaktører.

Vi tilbyr attraktive pakker for utstillere, inkludert ulike størrelser på standplasser og muligheter for eksklusive presentasjoner. Med lavere billettpriser for publikum enn noen gang før, er det en gyllen mulighet for å tiltrekke seg et stort publikum til dette spennende arrangementet.

Nøl ikke – bli med oss som utstiller på årets Caravan Xpo, og la din bedrift bli en del av den inspirerende reisen mot frihet og eventyr som vårt publikum lengter etter. Ta kontakt med oss i dag for å sikre din plass på dette populære arrangementet!

Mer informasjon og booking av stand:

Jan Sinivaara
post@caravanxpo.no
+47 476 39 600

Ny Messe Skjermbilde 2023 02 21 Kl 14 44 28[2]
Ntb Az6dky0q7k8